s dobrou jahůdkovou marmeládou |
1 hrnek celozrnné mouky ( já použila žitnou, příště to zkusím s pšeničnou )
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek smetanového jogurtu
4 lžičky třtinového cukru
1/2 lžičky soli
1 balíček kypřícího prášku
mléko
Nejdříve jsem smíchala všechny sypké ingredience, až pak jsem vmíchala jogurt. Podle potřeby jsem na závěr přidala mléko, aby se těsto hezky spojilo. Bochánky jsem "tvarovala" lžící na plech vyložený pečícím papírem. Vzniklo mi jich 9. Pekla jsem asi tak 15 minutek na 210°C.
Mějte se krásně!
Pá
Mňam, ty vypadají báječně :)) dokážu si je představit přesně s jogurtem a domácí marmeládou od babičky :D
OdpovědětVymazatna tom se shodneme! :)
VymazatHned bych si dala! Vypadá to skvěle!:-)
OdpovědětVymazatMnam ♥
OdpovědětVymazatty vypadají krásně a nepříliš složitě :)
OdpovědětVymazatwaw, to vypadá fakt lákavě. Mňam mňam. Asi si je také upeču :-)
OdpovědětVymazatakorát jsem jednu s jahůdkovou marmeládou dojedla :)) hehe! ráda peču,ale radši koláče a tak,houstičky a kynuté - na to si moc netroufám
OdpovědětVymazatVypadají skvěle :)
OdpovědětVymazat